Sportpark De Marken 81355 ES Almere

DamesNieuwsWedstrijdverslagenWederom lachende gezichten bij Almere VR1

11 september 2023

Na vorige week al een mooie uit overwinning op de VR2 van Buitenboys (0-5), werd er ook zaterdag weer een mooie overwinning behaald, ditmaal waren het de VR2 van Eemnes die met  4-0 werden verslagen. Voor onze dames was dit de eerste officiële wedstrijd (beker) thuis op eigen grond en bij winst komt de volgende ronde van de beker aardig dichtbij.

Daar het zeer warm was werd er van te voren afgesproken om extra drinkpauzes in te lassen, dank aan onze sponsor voor de vele flesjes water die beschikbaar waren gesteld, om 14:00 uur werd er op het hoofdveld afgetrapt.

In de eerst helft waren het Neve (1-0) en Sanne V (2-0) die de doelpunten voor hun rekening namen, in de tweede helft was het Sanne V die haar tweede van de dag maakte 3-0. Het laatste doelpunt kwam op naam van Talitha 4-0, die uit een prachtige aanval de bal aannam en keurig binnen schoot.

Ondanks de hitte, was het een heerlijke wedstrijd met veel vechtlust, veel vermoeidheid door de warmte bij beide teams, maar wederom een prachtige overwinning 4-0. Met 6 punten uit twee wedstrijden, 9 doelpunten voor en 0 doelpunten tegen zijn de VR1 goed begonnen.

Chapeau dames.

 

Peter

Team manager VR1

Wil je lid worden van FC Almere?

FC Almere 2024 © Alle rechten voorbehouden.