Sportpark De Marken 81355 ES Almere

HomeSponsoringBrowser extensie

Waar dient de Chrome browser-extensie voor?
Deze is ontwikkeld om het gebruik van SponsorKliks zoveel mogelijk te stimuleren en men niet gauw meer “vergeet” een aankoop te doen zonder gebruik te maken van SponsorKliks.

Klik hier om de Chrome versie te installeren Dat kan in Google Chrome en in Microsoft Edge!

Dit zal ervoor zorgen dat Football Club Almere meer inkomsten zal genereren.

Hoe werkt de extensie?
Het is van belang dat je eerst de extensie installeert vanuit de Chrome Web Store en vervolgens instelt dat de commissie naar Football Club Almere dient te gaan.

Je gaat direct naar webshop (dus je vergeet dit via de Sponsorklikspagina van je sponsordoel te doen) dan zal er een pop up verschijnen die je een keuze laat maken of je je sponsordoel wil sponsoren of deze keer niet. Zodra je kiest voor “Ja, ik sponsor gratis” word je doorgelinkt naar de website van de shop en zal er na een aankoop een commissiebedrag voor Football Club Almere gehonoreerd worden.

Voor de webshops die je aan- of uit kunt vinken geldt dat, zodra je deze aanvinkt, deze in de bladwijzerbalk van je browser komen te staan.
Zodra je een aankoop voor 1 van deze webshops wilt doen klik je op de bestelknop van de betreffende winkel en de aankoop zal automatisch ten goede komen van het ingestelde sponsordoel.
Je hoeft dus niet eerst naar SponsorKliks.

 

Hetzelfde gebeurt als je kiest voor de optie “Nieuw venster met commissie”. Elke keer als je een nieuw venster opent dan zie je de totale commissie van Football Club Almere en de logo’s van de belangrijkste shop. Als je op een logo klikt wordt de code van Football Club Almere automatisch toegevoegd dus weet SponsorKliks dat de commissie van jouw aankoop naar ons toe moet gaan.

 

Klik hier om de Chrome versie te installeren (ook voor Edge).

Wil je lid worden van FC Almere?

FC Almere 2024 © Alle rechten voorbehouden.