Sportpark De Marken 81355 ES Almere

HomeDe ClubLidmaatschapJeugdfonds Sport & Cultuur

JEUGDFONDS SPORT & CULTUUR

Ik maak gebruik van het JFS
Wil je gezond blijven, sociale contacten onderhouden of gewoon een uitlaatklep hebben? Dan is sporten erg belangrijk. Vooral voor kinderen is sport belangrijk voor hun ontwikkeling. Maar als je niet zoveel geld hebt thuis, lukt het niet om te sporten. Voor deze kinderen is er het Jeugd fonds Sport. Je kunt samen met een intermediair (buurt sportcoach, gymleraar of een andere professional) een aanvraag doen bij het Jeugd Fonds Sport & Cultuur. Zij betalen dan (een deel van) de contributie factuur.

Wie is er verantwoordelijk voor de contributie factuur?

 1. Zorg dat je ieder jaar opnieuw contact opneemt met je intermediair om het JFS aan te vragen.
 2. Je intermediair doet een aanvraag voor je. Zorg dat hij/zij het juiste contributie bedrag aanvraagt. Voorbeeld: Je factuur is €250,- Je intermediair vraagt maar €225,- euro aan. Dit betekend dat je zelf nog €25,- aan ons moet betalen.
 3. Ook al heb je een aanvraag gedaan bij het Jeugd Fonds Sport & Cultuur, je blijft zelf verantwoordelijk voor jouw factuur.

Herinneringen en aanmaningen van je factuur
Je ontvangt net zoals iedereen een factuur. Als deze niet op tijd betaald wordt krijg je een herinnering en aanmaning net zoals ieder ander lid. Na de laatste aanmaning wordt de factuur naar het incassobureau gestuurd en je wordt uitgeschreven bij de vereniging.

Wat kan ik doen om herinneringen te voorkomen?
Omdat het JFS pas in augustus de aanvragen verwerkt zullen wij onder deze voorwaarden afwijken van het versturen van herinneringen. Je bent wel zelf verantwoordelijk om te voldoen aan deze voorwaarden:

    1. Als je de factuur hebt gekregen stuur dan altijd een e-mail naar jeugdfondssport@fcalmere.com om door te geven dat je gebruik maakt van het JFS. Doe dit altijd voor de uiterste betaaltermijn van de factuur!
    2. Vraag vóór de zomervakantie het JFS aan zodat de factuur op tijd betaald wordt.
    3. Het JFS keurt aanvragen die op tijd zijn gedaan goed in augustus. Wij gaan er dus vanuit dat eind augustus uw goedkeuring binnen is.
    4. Pas na het ontvangen van een goedkeuring van het JFS zal dit bedrag van de contribtuie factuur afgetrokken worden. Na de goedkeuring regelen wij het verder met het JFS.
    5. Totdat de goedkeuring van het JFS binnen is verwachten wij dat je een officiële betalingsregeling treft met de vereniging. Deze kan je aanvragen bij de penningmeester.
    6. Voor de seizoen facturatie tot 31-07-2023 gaat de betalingsregeling in als wij op 20-08-2023 nog geen goedkeuring hebben ontvangen. Als de goedkeuring later komt, worden eventuele betalingen teruggestort.
    7. Voor inschrijvingen vanaf 01-08-2023 gaat de betalingsregeling aan het einde van de maand in als wij nog geen goedkeuring hebben ontvangen.

Alles op een rijtje

 1. Zorg dat je ieder jaar weer op tijd het JFS aanvraagt
 2. Breng de vereniging op de hoogte van het feit dat je gebruik maakt van het JFS.
 3. Tref altijd een betalingsregeling voor als het mis gaat.

Voor alle vragen over het JFS kan je contact opnemen met penningmeester@fcalmere.com

Wil je lid worden van FC Almere?

FC Almere 2024 © Alle rechten voorbehouden.