Sportpark De Marken 81355 ES Almere

HomeDe ClubBeleid & Regels

ONS BELEID

Een duidelijk beleid met een heldere visie op het heden en de toekomst van FC Almere dat is waar we naar streven.
Lid worden van een vereniging is erg spannend, maar het kan ook een beetje ontmoedigend zijn: nieuw veld, nieuwe routine, nieuwe regels enz. Om je een goede start te geven, hebben we een aantal kernpunten van onze vereniging op een rijtje gezet.
Bij FC Almere is iedereen gelijk. Iedereen is welkom om bij ons te komen voetballen of als vrijwilliger zijn steentje bij te dragen.
Wij oefenen met plezier en enthousiasme de voetbalsport uit. Daarnaast helpen we de vereniging waar mogelijk, een voetbalvereniging ben je per slot van rekening samen.
Wij gaan met respect en op basis van normen en waarden met elkaar, de accomodatie en onze gasten om.
Jeugdspelers blijven ook op latere leeftijd verbonden aan de club, als toeschouwer, speler, trainer of coach, maar ook als vrijwilliger.
FC Almere streeft gelijke behandeling van jongens en meiden na. Het damesvoetval neemt een enorme vlucht, ook zij verdienen het om op selectie niveau te kunnen presteren.
Bij FC Almere staat sociale veiligheid voorop. Op vrijwel alle posities binnen de vereniging is een VOG verplicht. Verbaal geweld wordt niet geaccepteerd.
https://fcalmere.com/wp-content/uploads/2017/10/inner_service.jpg

Wil je lid worden van FC Almere?

FC Almere 2024 © Alle rechten voorbehouden.