Sportpark De Marken 81355 ES Almere

HomeVoetbalSelectiebeleid

SELECTIEBELEID

Je bent geselecteerd voor een selectie team
Gefeliciteerd! Je bent geselecteerd voor een selectieteam. Dit betekent dat de vereniging potentie ziet. Je hoeft vanaf nu geen wedstrijdshirt meer aan te schaffen. Deze krijg je te leen van de vereniging. Ook hoef je geen eigen voetbal meer te kopen. De trainer heeft voetballen om training te kunnen geven.

Je trainer is speciaal geselecteerd om trainingen te mogen geven op selectieniveau. Dit houdt in dat hij een diploma kan hebben en/of ervaring heeft. Of gewoon veel inzicht heeft en jouw daarom een goede training kan geven.

Omdat het nu vooral om prestatie gaat vinden wij het belangrijk dat jouw training de minste kans heeft om afgelast te worden. Daarom proberen we om jouw team 2x per week op kunstgras in te delen.

Plekje in het team
Veel leden beginnen met voetballen omdat zij hier beter in willen worden. Sommige willen zelfs zo goed worden dat zij profvoetballer willen worden. Voor een selectieteam wordt jij geselecteerd en leer jij net even iets extra’s. Deze extra kosten dus ook iets extra.

De selectiebijdrage van is vastgesteld op €116,- euro per seizoen. Deze wordt in rekening gebracht als de selectie teams bekend zijn. Het is wel belangrijk dat je deze bijdrage op tijd betaald. Anders kunnen wij een ander lid in jouw plaats laten voetballen, zo krijgt iedereen een eerlijke kans.

Wil je lid worden van FC Almere?

FC Almere 2024 © Alle rechten voorbehouden.