Sportpark De Marken 81355 ES Almere

DamesNieuwsVoetbalWedstrijdverslagenVR1 wint met zeer ruime cijfers van Eemnes VR2

9 oktober 2023

Na eerder in het bekertoernooi al met 4-0 van de VR2 van Eemnes te hebben gewonnen, stond zaterdag  de competitie wedstrijd tegen de VR2 van Eemnes op het programma.

Om precies 12:00 uur werd er op veld 1 afgetrapt en nog geen minuut later stond de eerste treffer, op naam van Neve wiens naam we in de eerste helft nog vaker zullen zien, al op het scorebord, 1-0. Voetballend gezien was het zeker niet het mooiste voetbal wat onze dames lieten zien, maar effectief waren we wel, want in de 16e minuut was het wederom Neve die de verdediging en keepster te slim af was en de 2-0 op het scorebord zette. Vanaf nu ging het snel, want nog geen 4 minuten later maakte Geneve in de 20ste minuut de 3-0 en nog geen 4 minuten daarna maakte Neve in de 24ste minuut haar derde doelpunt (Hattrick!) van de eerste helft. Tot de 32ste minuut was er van beide zijden niet veel dreiging en was er over en weer veel balverlies, maar ook nu waren we weer zeer effectief, Geneve maakte een mooie actie en schoot alweer haar 2e van de wedstrijd binnen, 5-0!

Met deze stand gingen we rusten. In de 2e helft begonnen we met een wat wissels aan de wedstrijd om wat speelsters rust te geven, en duurde het (een beetje verwend door de 5 doelpunten in de 1ste helft) even voordat het 6e doelpunt zou vallen. Uit een aanval van onze dames die door de vrouwen van Eemnes tot een corner werd verwerkt, maakte Maaike in de 74ste minuut vanaf de corner vlag een prachtig rechtstreeks doelpunt 6-0.

Vanaf dat moment vielen er nog 2 doelpunten, in de 78ste minuut stond de 7-0 op het scorebord en in de 81ste minuut maakte Romaisa het doelpunten festijn af met een mooi geplaatst hoog schot 8-0!

Wauw dames, wat een uitslag!

 

Bron: Peter

Wil je lid worden van FC Almere?

FC Almere 2024 © Alle rechten voorbehouden.