Sportpark De Marken 81355 ES Almere

NieuwsVoetbalWedstrijdverslagenGeen goede wedstrijd, wel comfortabele zege FC 2

1 oktober 2023

Het gaat FC Almere 2 voor de wind dit seizoen. Na de groepswinst in de beker won de reserve tweedeklasser ook de tweede competitiewedstrijd. SV Baarn 3 werd ondanks een matige wedstrijd met 2-0 aan de kant gezet.

Bij SV Baarn 3 speelden er met name oud eerste elftalspelers. De technische kwaliteiten waren er, maar qua loopvermogen stak FC Almere er ver bovenuit. De bal was vooral in het Almeerse bezit, maar er werd maar weinig mee gedaan.

Uit een druk moment van Fouad Bahlawan kwam toch de 1-0. De spits won een duel en troefde daarna zijn tegenstander af. De bal belandde daardoor bij Chay Gerber, die de bal weer ineens aan Bahlawan meegaf. Collin Bogaard hield goed breed en kreeg de bal zo vrij voor de keeper aangespeeld, waarna hij kalm in de hoek binnenschoot.

Die kleine marge werd vastgehouden. Ondanks dat Baarn niet echt gevaarlijk werd, waren ze bij Almere met een oppermachtig overwicht nog niet gerust op een overwinning. In de slotfase kwam die zekerheid er wel. Quinten Martens stuurde Bogaard de diepte in. De rechtsbuiten hield het overzicht en gunde Karan Kalloe de goal.

Zo hield de defensie van Almere 2 voor het eerst de nul en pakten ze opnieuw een overwinning. Met zes punten uit twee wedstrijden is de start perfect voor de ploeg van Engelbert Arrindell, dat de tweede plaats in de stand inneemt.

 

Opstelling FC Almere 2: Vincent Lems; Loreno van Veen, Mathijs van Dijk, Bas Overweel (46. Pjotr Pos), Jesper van Leeuwen (46. Lotfy Zabda); Karan Kalloe, Shay Kooistra, Hugo Paraiso (75. Yari Focke); Collin Bogaard, Fouad Bahlawan (60. Quinten Martens), Chay Gerber (60. Huzeifa Bahlawan).

Bron: Pjotr Pos

Wil je lid worden van FC Almere?

FC Almere 2024 © Alle rechten voorbehouden.