Sportpark De Marken 81355 ES Almere

BestuurNieuwsZware tijden voor de wedstrijdsecretaris

14 december 2023

Als club zijnde willen wij transparant zijn naar onze leden, vandaar dit bericht. De laatste paar weken hebben wij als club te maken gehad met veel afgelastingen van onze velden.

Onze lagere teams zijn daarvan de dupe geweest.

Een hoop ouders vragen zich af waarom de lagere teams iedere keer de dupe zijn van deze afgelastingen.

De reden hiervoor is duidelijk. De KNVB heeft ooit een verdeling gemaakt tussen prestatie teams en recreatieve teams met als resultaat een A en B categorie.

Alle wedstrijden in de A categorie moeten worden ingehaald bij afgelastingen en wedstrijden in de B categorie worden in principe niet ingehaald. Dat is de reden dat onze wedstrijdsecretaris alle A categorie teams probeert in te delen op onze kunstgrasvelden om afgelastingen te voorkomen.

Als FC Almere zijnde willen wij graag ieder team gelijk behandelen omdat in onze ogen ieder team het recht heeft om iedere week te trainen en te spelen. Door de regels van de KNVB moeten wij helaas keuzes maken.

We doen er alles aan om ieder team uit de B categorie één keer op een van onze kunstgrasvelden te laten spelen. Als club proberen wij er alles aan te doen om iedereen gelijk te behandelen.

Mochten er vragen zijn na het lezen van dit bericht dan kunt u altijd bij ons terecht.

 

Sportieve groet,

De wedstrijdsecretaris

wedstrijdzaken@fcalmere.com

Wil je lid worden van FC Almere?

FC Almere 2024 © Alle rechten voorbehouden.