Sportpark De Marken 81355 ES Almere

BestuurNieuwsPenningmeesterPersbericht: aanstelling penningmeester

11 januari 2024

Persbericht: aanstelling penningmeester

Beste leden,

In december heeft de ledenraad een vacature geplaatst voor een nieuwe penningmeester. Tot 23 december konden geïnteresseerden zich bij de ledenraad melden voor deze functie.

Wij kunnen bij dezen bekend maken dat middels stemming van de ledenraad:

Frans Schellings is benoemd tot Penningmeester van FC Almere

Wij wensen Frans veel succes en vooral heel veel plezier in deze functie en kijken uit naar onze samenwerking!

 

De Ledenraad

 


 

Beste leden,

Mijn naam is Frans Schellings.

Ik ben per 8 januari 2024, door de ledenraad, aangesteld als nieuwe penningmeester voor FC Almere.

Ondanks een lange zoektocht en diverse vacatureflyers van FC Almere, slaagde de club er maar niet in de vacature ingevuld te krijgen.

Ik heb mijzelf tijdens de kerstborrel (in compleet nuchtere staat) bij Gerrit Gortzak beschikbaar gesteld. Dit beschikbaar stellen werd dan ook met beide armen aangegrepen waarna, in overleg en stemming met de ledenraad, mijn aanstelling per 8 januari gestalte kreeg.

Voor diegenen die mij nog niet kennen, ik ben 67 jaar, bijna mijn hele leven zelfstandige geweest, eigenaar van een groothandel in etalage- en decoratiematerialen met meerdere personeelsleden,altijd mijn eigen boekhouding gedaan, alleen de jaarrekeningen werden door de accountant gedaan.

Mijn binding met FC Almere!
Mijn zoon en schoonzoon spelen in de zondag 3,mijn dochter in de MO15, mijn kleinzoon in de JO14 en mijn kleindochter in de JO13. Verder verricht mijn andere kleindochter trainings-assistentie bij de MO15. Voldoende binding zou ik zeggen!

Ik weet, doordat ik een aantal jaar meedraai op de club, dat er een klus op mij ligt te wachten voor wat betreft afgelopen jaren maar ik ga er met volle overtuiging tegenaan.

Wij zullen elkaar vast en zeker binnenkort op FC Almere tegen het lijf lopen!

 

Met clubgroet,

Frans Schellings

Wil je lid worden van FC Almere?

FC Almere 2024 © Alle rechten voorbehouden.