Sportpark De Marken 81355 ES Almere

DamesNieuwsVoetbalWedstrijdverslagenCobu Boys VR2 – Almere VR1

16 januari 2024

Na op 5 januari al, uit bij sv Hercules Zaandam, tijdens het wintercup opstart toernooi als 1ste te eindigen en de bijbehorende beker mee naar Almere te nemen, stond zaterdag de eerste van twee competitie inhaalwedstrijden na de winterstop al weer op het programma.

Om 11:15 werd er op de Amersfoortse velden van Cobu Boys afgetrapt.

Al na 5 minuten kwamen we voor, 0-1 Neve en nog geen 10 minuten later in de 15e minuut wederom Neve 0-2.

FC Almere was zichtbaar sterker en had al aardig wat kansen laten liggen, maar in de 32ste minuut was het Geneve die de 0-3 voor haar rekening nam.

Na Rust ging het duo Neve en Geneve door met druk zetten op de verdediging van Cobu Boys en maakte Geneve in de 52ste minuut haar 2de van de wedstrijd 0-4. Tot de 70ste minuut kon de keepster van Cobu Boys het doel schoon houden, maar op het snoei harde schot boven in de linker hoek van Sanne Vlaar 0-5, had de keepster geen kans. Ook na de 5e treffer bleef FC Almere opzoek naar doelpunten want nog geen 5 minuten later was het in de 75ste minuut Neve die haar 3e treffer voor haar rekening nam 0-6 en alsof dat nog niet genoeg was, tekende in de 85ste minuut ook Geneve voor haar 3e treffer van de wedstrijd 0-7.

Met deze einduitslag en de volle 3 punten zijn de VR1 van FC Almere naar huis gekeerd.

Door deze mooie overwinning zijn de VR1 van FC Almere naar de 4e plaats gestegen.

Aankomende zaterdag 20 Januari wacht ons de 2e inhaal wedstrijd, dit maal uit tegen sc Waterwijk. Mochten onze vrouwen ook deze wedstrijd winnen, dan stijgen ze naar de 3e plaats, op slechts 3 punten van de nummers 1 en 2.

Groet,

Peter

TM VR1 FC Almere.

Wil je lid worden van FC Almere?

FC Almere 2024 © Alle rechten voorbehouden.