Sportpark De Marken 81355 ES Almere

G voetbalNieuwsVoetbalWedstrijdverslagenNipte uitzege G team in de beker tegen Delta Sports

3 september 2023

Het G team van Almere ging na een moeizame start van de ochtend op reis naar Houten. Hier wachte de eerste bekerwedstrijd op onze strijders in het groen zwarte tenue.
Er werd gespeeld tegen Delta Sports.

De heren en dames hadden pas 2 weken getraind en dit was terug te zien op het veld.

Er waren 9 spelers beschikbaar om de wedstrijd te spelen.

Einde eerste helft was de stand 3-3.
We merkten dat de spelers van ons team moeite kregen met het belopen van het veld. De frikandellen en patat van de vakantie had hun conditie naar beneden gehaald.
Maar toch door de aanmoediging van de trainer en de afgereisde supporters gaven onze 9 spelers alles wat ze hadden. Ze konden dat ene beetje meer geven.
De tegenstander had 5 wissels en bleef in de aanval gaan en 3 minuten voor tijd gaf FC Almere de 3-4 voorsprong weg en werd het 4-4.
Iedereen was het erover eens affluiten die wedstrijd. Deze teams waren aan elkaar gewaagd en een gelijkspel zou op zijn plaats zijn geweest gezien de wedstrijd.

Maar daar gingen de mannen en dames van FC Almere toch nog een keer naar voren en werd een mooi opgezette aanval afgerond en stonden we weer 4-5 voor.
Na de aftrap floot de scheidsrechter af. Verschillende spelers can FC Almere storten zich op de grond op zoek naar energie.
Na enkele minuten onder veel gezang naar de kleedkamer voor het feestje.

Er moet nog hard gewerkt worden aan de conditie maar het is een sportief team.

De trainer.

Wil je lid worden van FC Almere?

FC Almere 2024 © Alle rechten voorbehouden.