Sportpark De Marken 81355 ES Almere

DamesNieuwsVoetbalWedstrijdverslagenFC Almere MO15-2 – DRC MO15-1

20 november 2023

De 1e helft was duidelijk voor de dames van FC Almere. Goed opbouwend vanuit de verdediging werden er een aantal kansjes gecreëerd. De 1-0 kon niet uitblijven.

Vlak na rust scoorde Feline de 1-0. Chiara valt uit met een blessure. Leona snel op weg naar de kantine om een ice-pack te halen. Invalster Lila pakte de rechtsback positie goed op. Na rust een rommelige wedstrijd veel speelsters op een kluit waardoor er over en weer veel balverlies werd geleden. De bal verdween zelfs onder het hek door wederom Leona  in actie.

DRC begon te geloven in de gelijkmaker en kregen een aantal goede mogelijkheden. Nu heb ik zelf jarenlang, op niveau, laatste man gespeeld. (au me neus begint te groeien) maar van onze laatste vrouw kan ik nog wel wat leren. De tomeloze inzet van Darin heeft zeker een aantal grote kansen voor DRC teniet gedaan.

Onverwachts scoorde DRC alsnog de gelijkmaker, maar wij hebben natuurlijk de topscorer in huis. Elin scoorde de verdiende 2-1 en dus de overwinning voor Almere.

Jara na lange tijd van afwezigheid een goede invalbeurt. Dina en Sanne nog last van blessures en Leona nog niet helemaal hersteld. Lauren, nog niet topfit, een weekendje weg.

 

Michel hanteerde de vlag, Raimond de winnende coach en dank aan de vrijwillige fluitist Sofian.

Wil je lid worden van FC Almere?

FC Almere 2024 © Alle rechten voorbehouden.