Sportpark De Marken 81355 ES Almere

BestuurNieuwsVoetbalWedstrijdverslagenWintercup 2023 prooi voor heren van FC Almere

31 december 2023

Wintercup 2023 prooi voor heren van FC Almere

De heren van de zaterdag 1 van FC Almere hebben op de afsluitende dag van de Wintercup 2023 de 1e plaats behaald.

In een bomvolle Sporthal Waterwijk werd er op het jaarlijks terugkerende evenement gestreden tussen de Almeerse voetbalverenigingen.

De start van de avond was overigens niet voor FC Almere, in de openingswedstrijd van het herentoernooi ging de ploeg van hoofdtrainer Sandor Augustijn nipt ten onder tegen Forza Almere 1-0. Een stuk beter ging het in de wedstrijden daarna, achtereenvolgens werd er twee keer gewonnen van Waterwijk en Forza Almere. De finales van de avond werden dus gespeeld in een tweeluik tegen SC Buitenboys. Beiden ploegen wisten een wedstrijd, die in een format van 13 minuten werden gespeeld, met 1-0 te winnen waardoor beide ploegen met 12 punten de avond afsloten. FC Almere had daarentegen een beter doelsaldo verworven in de eerdere wedstrijden en kon zo het feestje van de overwinning vieren.

Wij feliciteren de mannen van de zaterdag 1 met dit mooie succes op de valreep van 2023 en danken iedereen voor de support deze avond. FC Almere was met een flinke supportersschare aanwezig in Sporthal Waterwijk. Ook danken wij de organisatie van de Wintercup 2023 voor de uitnodiging en de organisatie van dit mooie toernooi.

Bron: Dennis Smit

Wil je lid worden van FC Almere?

FC Almere 2024 © Alle rechten voorbehouden.