Sportpark De Marken 81355 ES Almere

BestuurEvenementenNieuwsVoetbalPositieve Vibe

2 oktober 2023

Hallo FC Almere leden, vrijwilligers, ouders, verzorgers, supporters en iedereen die FC Almere een warm hart toedraagt.

Mijn naam is Frenk Focke en ik ben een lid van Team Voetbal bij FC Almere. Samen met de andere leden van Team Voetbal, vrijwilligers in alle gelederen, trainers en het bestuur proberen we de club weer naar een hoger plan te tillen.

Dat hoger plan is een breed begrip, want ik heb het dan over de organisatie zelf, de faciliteiten en het belangrijkste: HET VOETBAL.
Voetbal in de breedte als ook in kwaliteit. Wij willen dat iedereen op zijn/haar niveau lekker en met heel veel plezier kan voetballen.

Gisteren kwam ik op de club en er hing meteen een goede vibe. De kantine was goed bezet met vrijwilligers van de JO9-4, MO17, JO14-1 en MO15-1, dank jullie wel.

De velden waren druk bezet met ouders, verzorgers, supporters en andere geïnteresseerden. Overal zag ik vrijwilligers als scheidsrechters en grensrechters aan het werk, dank jullie wel. Het mooie weer gaf ook een extra dimensie aan deze leuke voetbaldag.

Zo hoort het te zijn bij FC Almere en het geeft mij, maar ik weet zeker ook iedereen die zijn of haar steentje bijdraagt een stimulans om door te gaan met het goede werk dat we verrichten.

Natuurlijk gaat nog niet alles zoals we zouden willen en zal er ook in de toekomst nog best wel hier en daar wat fout gaan, maar op deze manier en met jullie hulp gaan we daar komen waar we willen zijn.

Ik hoop dat nog veel meer ouders, verzorgers, vrienden, kennissen en FC Almere supporters zich melden als vrijwilliger, zodat iedere zaterdag er zo één kan zijn als die van gisteren.

Dank jullie wel vrijwilligers die er vandaag bij waren en die de afgelopen weken al geholpen hebben.

Dank jullie wel al diegenen die FC Almere nog gaan helpen.

Tot de volgende leuke zaterdag/zondag.

 

Groetjes
Frenk Focke
Team voetbal

NB: dit bericht wordt onderschreven door het bestuur.

Wil je lid worden van FC Almere?

FC Almere 2024 © Alle rechten voorbehouden.