Sportpark De Marken 81355 ES Almere

DamesNieuwsTrainingenAfsluitende familietraining MO13-1: één en al plezier

4 juni 2024

Afsluitende familietraining MO13-1: één en al plezier

Afgelopen maandag stond de training van de MO13-1 in het teken van heel veel plezier. De trainers organiseerde de jaarlijkse afsluitende familietraining, een evenement dat inmiddels een vaste traditie is geworden en waar spelers, ouders, broers en zussen reikhalzend naar uitkijken.

In plaats van de gebruikelijke training, waren dit keer ook de ouders en andere familieleden uitgenodigd om mee te doen. Iedereen was welkom op het veld: van de allerjongste broertjes en zusjes tot de ouders van onze meiden.

De trainers en onze aanvoerder Fenne hadden hun creativiteit de vrije loop gelaten bij het samenstellen van het programma. Om te beginnen nam Fenne het hele gezelschap mee voor een korte warming-up, gevolgd door een partijtje tikkertje. En toen moest het echte werk nog beginnen, de gevulde waterflessen kwamen tevoorschijn en in een grote rondo werden er steeds meer ballen aan het spel toegevoegd totdat de meeste van de flessen waren omgeschoten.

De training werd afgesloten met een partijtje ouders tegen de kinderen, de energie en het plezier spatte er vanaf. Trainer Rik, net voorzien van een nieuwe camara, heeft mooie beelden geschoten van de training.

Meiden bedankt, het was weer een enerverende familietraining. Ouders ook jullie bedankt voor de fijne jaren samen, ik denk dat de beelden goed vertellen hoe wij de afgelopen jaren als team hebben gefungeerd binnen onze vereniging.

 

De trainers

Rik, Koen en Dennis

 

Wil je lid worden van FC Almere?

FC Almere 2024 © Alle rechten voorbehouden.