Sportpark De Marken 81355 ES Almere

NieuwsZomerstop

11 juni 2023

Beste leden, ouders en verzorgers van leden, vrijwilligers, supporters,

Vanaf morgen gaan we aan een welverdiende vakantie beginnen. Na een enerverend seizoen hebben we dat ook verdiend. Jullie als spelers, maar ook zeer zeker trainers, verzorgers, en alle vrijwilligers, ja zelfs het bestuur. Ook de velden zijn aan rust toe en zullen de nodige onderhoud krijgen. Veld 2 zal in zijn geheel vervangen worden voor een NONFILL kunstmat. Dit zal gebeuren per 17-7. Alle natuurgrasvelden worden per 12-6 overgedragen aan de gemeente en derhalve NIET meer toegankelijk.

Er zijn teams die hebben aangegeven toch af en toe willen trainen. Aangezien het complex niet helemaal afgesloten kan worden geschied dit geheel op eigen gelegenheid en risico. Het clubgebouw met haar kleedkamers zijn gesloten.

NB: mocht er komende week getraind worden, NEEM RUIM VOLDOENDE WATER MEE VAN HUIS!. Het wordt zeer warm.

Achter de schermen blijft op alle fronten hard gewerkt worden om het nieuwe seizoen goed van start te laten gaan. In aanloop daarnaar zal bekend gemaakt worden wanneer de trainingen weer van start gaan. Hou de site daarvoor in de gaten.

Rest ons iedereen een hele fijne vakantie te wensen, wat je ook gaat doen, waar je ook naar toe gaat.  We zien jullie graag weer bij aanvang van het seizoen 2023-2024

Het Bestuur.

Wil je lid worden van FC Almere?

FC Almere 2024 © Alle rechten voorbehouden.