Sportpark De Marken 81355 ES Almere

EvenementenNieuwsWord jij onze nieuwe eSporter

20 september 2023

Op woensdag 27 september en woensdag 4 oktober moet je je controller in het gareel houden. Almere City FC organiseert dan twee esports toernooien om de nieuwe esporter van de club te scouten! Deelname is gratis. Je krijgt van ons twee consumpties om tijdens de avond iets te drinken!

De toernooien vinden plaats in de kantine van FC Almere (27 september) en in de SHARP Business Lounge van Almere City FC (4 oktober). De toernooien zijn bedoeld voor jongens en meiden van 16 jaar en ouder. De toernooien starten om 17 uur. Tegen de klok van 20:00 uur verwachten we een prijsuitreiking. Strijd tegen je vrienden en andere Almere City-supporters en schop het tot speler van de e-Divisie!

Spelregels:
– Console: PlayStation 5
– Game: FIFA’23
– Team: Clubteams (Geen FUT en/of landen)
– Deelname is gratis

De opzet is een zogenaamde Single Elimination knock-out. Alle wedstrijden zijn een ‘Best of 1’. De winnaars van de groepen stromen door naar de volgende ronde. Als je verliest, lig je uit het toernooi. Zo gaan we van 32 spelers, naar 16, naar 8, naar 4 en naar de grote finale.

Prijzen
De beste 8 spelers van elk toernooi maken kans om één van de drie esporters van Almere City FC te worden.  Maak kans om toe te treden tot het e-sports team van Almere City FC en je naam landelijk te vestigen! De twee toernooiwinnaars worden in ieder geval al in de watten gelegd. De winnaar van het toernooi krijgt een merchandise voucher van de club ter waarde van 100 euro, inclusief twee toegangskaarten voor een wedstrijd naar keuze in de tweede seizoenshelft! De runner-up moet het doen met een merchandise waardecheque van 50 euro. Scoor deze check en scoor vooral deze titel!

KLIK OP ONDERSTAANDE BANNER OM JE IN TE SCHRIJVEN

Wil je lid worden van FC Almere?

FC Almere 2024 © Alle rechten voorbehouden.