Agenda Direct lid worden Word vrijwilliger! Facebook logo
FC Almere
Agenda Word vrijwilliger!Direct lid worden
Vrijwilligers informatie/Beloning Vrijwilligers

Beloning Vrijwilligers

Vergoedingen en verzekeringen

Het uitgangspunt is dat vrijwilligers worden betaald voor hun verrichtte werkzaamheden bij onderstaande functies geldend voor seizoen 2017-2018 .

 U krijgt een vergoeding van maximaal € 4,00 per uur, met een maximum van € 150 per maand en € 1.500 per jaar.
Deze maximumbedragen gelden voor het totaal van de vergoeding voor uw inzet.

Scheidsrechters zullen een vergoeding krijgen van 2,50 per uur en voor het fluiten tijdens toernooien zal een aparte afspraak gemaakt worden voor een dagdeel vergoeding. 

Uitzondering op het niet betalen van vergoedingen vormen functies die door het bestuur zijn benoemd als betaalde functies. Het gaat hierbij om de selectietrainer voor de heren en de dames, de kantinebeheerster en de terreinmanager  (die tevens de was verzorgt). 

Tussentijds kan het bestuur besluiten om  - al dan niet tijdelijk – vergoedingen te verstrekken aan vrijwilligers. Het moet hierbij gaan om zaken die niet direct aan voetbal gerelateerd zijn (bijvoorbeeld een verbouwing, bemensing keuken) of een vergoeding aan iemand die gedurende een kortere periode een of meerdere taken overneemt die normaliter door een betaalde kracht worden uitgevoerd. In de regel zal het dan gaan om vergoedingen die niet verder strekken dan de fiscaal wettelijke vergoeding die aan een vrijwilliger mag worden vergoed.

Fc Almere heeft een collectieve verzekering bij de KNVB die kosten vergoed welke in uitzonderlijke gevallen voorkomen en niet door de reguliere verzekeringen worden gedekt (vangnetverzekering). Hierbij gaan we er vanuit dat vrijwilligers voor zover ze verzekerd willen zijn, zelf voor de volgende verzekeringen zorgen:

• Een aansprakelijkheidsverzekering

• Een ongevallenverzekering

• Een autoverzekering (inclusief inzittenden verzekering)