Verzorging

Voetbalzaken/Verzorging

Regels over de verzorging bij FC Almere

- Bij FC Almere is tijdens alle trainingen en wedstrijden iemand aanwezig voor de verzorging, mocht er niemand aanwezig zijn dan kunt u zich op trainingsavonden melden bij de bar of het wedstrijdsecretariaat of bellen naar : 06-52334527
- De keuze of en waar een behandeling gestart zal worden bij jeugdleden is altijd de verantwoordelijkheid en keuze van de ouders
- Ieder lid van FC Almere kan een beroep doen op de verzorging
- Trainers dienen de beoordeling of een speler gebruik mag maken van de verzorging aan de speler over te laten
- Wanneer er meer dan 1 behandeling nodig is zal er t/m de JO19 door de verzorger contact gezocht met een van de ouders / verzorgers. Na het eerste contact is het de verantwoordelijkheid van de ouders / verzorgers om op de hoogte te blijven van het behandelplan.
- De verzorger, Arie Mengers, bepaalt of een speler kan trainen of spelen, of dit verantwoord is bepaald de verzorger l (onder begeleiding) of met het team kan worden getraind.
- Bij voorkeur komen geblesseerde spelers tijdens de trainingstijden van hun eigen team voor een behandeling
- Spelers die tijdens een training of wedstrijd verzorging nodig hebben zullen met voorrang worden behandeld.
- Speler die onder behandeling staan krijgen het dringende advies om niet met andere activiteiten,die de blessure kunnen verergeren mee te doen.
- Spelers van buiten de club kunnen worden geholpen als er plaats is, leden van FC Almere hebben ten alle tijden voorrang.

Arie Mengers.06-52334527

Email de verzorging

Bijgewerkt op 14-09-2020