FC Almere
Media Inschrijf formulier Agenda Laatste nieuws Facebook logo Instagram logo
MediaInschrijf formulier Agenda
Update bestuur/Update 26-02-2022/Vraag of klacht

Vraag of klacht

Vraag of klacht:

In de vorige update hebben we aangegeven dat er vanaf dit seizoen commissies zijn. Deze commissies hebben allemaal hun eigen verantwoordelijkheid en zorgen dat de vereniging blijft draaien. Het bestuur is contactpersoon voor deze commissies, bewaakt de visie en bestuurt de vereniging. Dit houdt in dat het bestuur geen uitvoerende taak (meer) heeft. 

Op dit moment merken wij dat zowel vrijwilligers als leden heel vaak met vragen of klachten naar het bestuur komen. Hier geven wij een korte uitleg over waar je met je vraag of klacht terecht kan.

 

(ouder van)Lid -> Teammanager -> coördinator -> Hoofd coördinator -> voorzitter voetbalzaken / Technische commissie  

 

Vrijwilliger -> Commissie -> voorzitter commissie  

 

Heb je een rechtstreekse vraag aan een commissie, bijvoorbeeld over een evenement, over je VOG, een financiële vraag, inschrijving of bijvoorbeeld sponsoring neem dan contact op met de commissie. Weet je niet precies bij wie je moet zijn? Neem dan contact op met de voorzitter van deze commissie. 

Heb je een klacht en kom je er niet uit met deze personen neem dan contact op met de COR (commissie orde en respect). Contact met de COR kan alleen als u bovenstaande procedure heeft doorlopen. 

 

Terug naar communicatie                                                 Ga  verder naar (sociaal) veilige vereniging