Sponsoring bij FCA

Sponsoren/Sponsor Informatie/Sponsoring bij FCA

Sport en sponsoring

Bij FC Almere brengen we sport en sponsoring op alle gebieden samen. Het basis principe mag duidelijk zijn, mede door sponsoring kan de sport voortbestaan. Echter bij FC Almere hanteren we het basis principe een stuk ruimer. Wij zien sponsoren dan ook niet als een simpele bron van inkomsten, maar als lid en onderdeel van onze vereniging. FC Almere zet zich in om een hechte gemeenschap te zijn waar iedereen zich welkom voelt en gewaardeerd wordt. Sponsoren kunnen zich bij ons dan ook naar eigen behoefte profileren zolang dit binnen het beleid van FC Almere past

Voetbal is in zijn algemeenheid een goede sport gebleken om reclame-uitingen ten toon te brengen. Wekelijks zijn er honderden sporters te vinden in en om ons complex waar u als potentiele sponsor uw naam, product of dienst kan profileren. De inkomsten die wij als club daarmee vergaren zullen gebruikt worden voor allerlei activiteiten in dit kader heeft FC Almere u als sponsor dus ook zeker iets te bieden.

 

Naast het reguliere voetbal proberen wij zoveel mogelijk andere activiteiten te organiseren in ons mooie complex om de gemeenschap van Almere-Haven, en het dorpelijke gevoel vast te houden en mensen aan de club te blijven binden. Zo hebben wij b.v. de volgende activiteiten: