Voorstellen Vrijwilligerscommissie 2.3 FC Almere terug
woensdag 15-03-2023 - van Vrijwilligers commissie

Vrijwilligerscommissie 2.3 FC Almere

Beste leden van de club,

Sinds afgelopen zomer ‘22 speelt mijn zoon Soscha bij de 11.2 en zijn wij regelmatig te vinden bij voor ons een nieuwe club. Langzaam maar zeker groeide het clubgevoel steeds meer en leek het mij leuk een keer als vrijwilliger mee te draaien in de Punt.

En zo is het eigenlijk begonnen. Ook ik hoorde en leerde dat een club, onze club, niet zonder vrijwilligers kan bestaan maar dat we daar wel een groot tekort aan hebben….

En ja, ik begrijp als geen ander dat we allemaal drukke levens hebben door ons  werk, verplichtingen, gezin etc. dat geldt net zo goed voor mij als moeder met een zoon van 10 jaar en een baan van 36 uur.

Maar ik maak er tijd voor en als we dat nou eens allemaal zouden doen zo nu en dan, dan kan ook jij dat verschil maken met als doel voor jezelf maar ook voor die ander een goed gevoel!

Want zeg nou zelf, een kantine en de Punt die open zijn is toch top! Schone toiletten en goed georganiseerde velden. Niet alleen voor ons zelf en onze kinderen maar ook voor onze gasten!

Sinds kort heb ik aangeboden om onze vrijwilligerscommissie weer een nieuw leven in te blazen, samen met Kimberly en Nathalie, (beide zoons spelen in de 11.2 en 11.3)Wat een behoorlijke uitdaging is…?

Maar wij geloven er namelijk nog steeds in dat we met elkaar de saamhorigheid weer terug kunnen halen en d.m.v. wat vrije tijd en belangeloze inzet te tonen we de mooiste voetbalclub van Almere nog mooier kunnen maken! En de gezelligheid weer terug kunnen halen die velen van jullie je vast nog wel herinneren van het verleden!

Aarzel niet en geef je gewoon op bij ons via vrijwilligers@fcalmere.com en dan komen we er samen helemaal uit!

Ook als het je leuk lijkt om in de commissie plaats te nemen ben je meer dan welkom!

Een hartelijke groet van Kimberly, Nathalie en Mascha


Aanmeldformulier

Naam:

E-mail: