KNVB Nieuws terug
maandag 23-01-2023 - van Wedstrijdzaken

 

 

Met een correct ingevuld digitaal wedstrijdformulier, wordt de competitie nóg leuker | Online versie

Van de spelers tot de teammanager en de scheidsrechter: iedereen heeft baat bij een gelijkwaardige competitie. Het seizoen wordt spannender, wedstrijden zijn interessanter en teams en spelers worden uitgedaagd beter te presteren.

De KNVB richt de competitie onder andere in op basis van informatie uit het digitaal wedstrijdformulier. Dus: hoe juister en completer die formulieren zijn ingevuld, hoe leuker het wordt. Voor iedereen!


Scheidsrechter: dit is voor jou.
Jij bent namelijk (mede)verantwoordelijk voor het correct en volledig invullen van het digitaal wedstrijdformulier in de Wedstrijdzaken app. Zowel voor als na de wedstrijd.

Bekijk onderstaande animatie:

Voor de wedstrijd begint
Het is zo geregeld. Voor de wedstrijd begint, geeft de teammanager in de spelersopgaaf aan wie er mee kunnen doen aan de wedstrijd, zowel basis- als wisselspelers. Spelers die er niet bij zijn, horen niet op het wedstrijdformulier te staan. De scheidsrechter (vanaf o13) controleert of alle spelers er ook echt zijn. En iedereen geeft akkoord.

Als de wedstrijd is afgelopen
Direct na de wedstrijd vult de scheidsrechter of spelbegeleider de uitslag in via de Wedstrijdzaken app en eventueel ook het wedstrijdverloop. Hoe meer informatie, hoe gelijkwaardiger (en leuker) de volgende competitie.

Klik op onderstaande button voor alle informatie over het gebruik van het wedstrijdformulier.

 
Gebruik van wedstrijdformulier »
 

Doe mee en vul in!
De beste manier om bij te dragen aan het spelplezier voor iedereen is: het digitaal wedstrijdformulier correct en volledig invullen!

Je kunt collega-scheidsrechters een appje sturen om ze aan te sporen ook mee te doen. Je kunt bijvoorbeeld de onderstaande tekst in zijn geheel via WhatsApp versturen:

⚽️✍️ Klik, kijk en doe! Het correct en volledig invullen van het digitaal wedstrijdformulier in de Wedstrijdzaken app is direct verbonden aan het spelplezier van teams en spelers. Maak er een goede gewoonte van om iedere wedstrijd het volledig en correct in te vullen! Deze animatie vertelt je er meer over.
https://www.youtube.com/watch?v=dRF9Yu31Svg

Alvast bedankt.

Met sportieve groet,

KNVB

Je ontvangt deze e-mail omdat je bij ons bekend bent teamamanager of trainer. Als je dergelijke service e-mailings van de KNVB niet meer wilt ontvangen, klik dan hier