Voetbal.NL Kalender terug
vrijdag 20-01-2023 - van KNVB

  Mis nooit meer een afspraak met de Voetbal.nl-kalender

Altijd jouw voetbalprogramma bij de hand hebben? Maak dan handig gebruik van de kalender van Voetbal.nl. De kalender is nu voor de tweede helft van het seizoen aan te schaffen via de Voetbal.nl app voor €1,19.
Hiermee ontvang je al jouw activiteiten automatisch in de agenda van je mobiele telefoon of computer. De kalender herbergt veel handige functionaliteiten voor jou als amateurvoetballer.

Kalender via de app aanschaffen Direct de kalender voor een geheel seizoen aanschaffen via de Voetbal.nl app voor €1,19.

Persoonlijke kalender OF Team kalender 

Er zijn twee varianten: de persoonlijke-kalender en de team-kalender. In de persoonlijke kalender zie je wanneer jouw competitie-, beker- en nacompetitiewedstrijden worden gespeeld. Heb je ook trainingen, vrijwilligerstaken en clubactiviteiten in je programma staan? Dan verschijnen deze ook automatisch in jouw kalender. Deze kalender is alleen beschikbaar als je lid bent van een voetbalvereniging. Dus ook voor verenigingsscheidsrechters, bondsofficials, trainers en coaches.

Daarnaast is er de team-kalender. Heb je teams toegevoegd aan je favorietenlijst? En wil je niet steeds naar de app om te zien wanneer je favoriete team moet spelen? Met deze kalender worden alle wedstrijden waaraan het team deelneemt, toegevoegd in je agenda. Dit kunnen beker-, competitie- en nacompetitiewedstrijden zijn.

Kalender toevoegen

De Voetbal.nl-kalender kan aangeschaft worden via de Voetbal.nl app. Deze is te downloaden in de Apple App Store of Google Play Store. Na aanschaf ontvang je een mail met instructies. 

Ervaar je problemen met het aanschaffen van de kalender? Kijk hier voor meer info.

Google Play Store Download de Voetbal.nl app voor je Android-toestel in de Google Play Store.

App Store Download de Voetbal.nl app voor je iPhone of iPad in de App Store