FC Almere
Media Inschrijf formulier Agenda Facebook logo Instagram logo
MediaInschrijf formulier Agenda
NOODOPROEP !! VUL DE VACATURES ! terug
woensdag 07-09-2022 - van Bestuur

Heeft u het ook al gemerkt?

De kantine is vaker dicht, mails worden te laat beantwoord, indelingen van teams en velden laten op zich wachten.

Dit heeft een reden...een steeds nijpender tekort aan vrijwilligers. 

Wij roepen iedereen op zich af te vragen: WAT KAN IK DOEN VOOR DE VERENIGING?

We zijn dringend opzoek naar:

- Penningmeester

- Wedstrijdsecretariaat

- Materiaalbeheerder

- Schoonmaakhulp (voorkeur vrijdag en maandag)

- Trainer G-team

- Vertrouwenspersoon

- Ledenraadleden

 

Een penningmeester.

Zonder penningmeester komt een vereniging niet vooruit. Er moet iemand opstaan die met het reeds bestaande Finance team de financiën gaat beheren en samen met de voorzitter en de secretaris het Dagelijks Bestuur vormt en financiële beslissingen gaat nemen die gericht zijn op de toekomst. Ben je in voldoende mate financieel onderlegd, kom dan eens praten met het bestuur, je staat er als penningmeester echt niet alleen voor. Veel processen zijn geautomatiseerd en er zijn een aantal vrijwilligers op de achtergrond die samen met de penningmeester het Finance team vormen. 

 

De wedstrijdsecretaris.

Vind je het leuk om vanuit Sportlink (KNVB) de zaterdagprogramma’s in elkaar te puzzelen? Eventuele wijzigingen op te pakken en te behandelen? Aanvragen voor oefenwedstrijden in behandeling te nemen en te plannen?  Daarnaast zijn er enkele aanvullende werkzaamheden die gerelateerd zijn aan Wedstrijdzaken. Dan is dit een hele leuke functie voor jou. Je kan grotendeels vanuit huis werken, maar De Punt staat ook ter beschikking. Kom eens langs voor een meer gedetailleerdere uitleg.

 

Een materiaalbeheerder.

Deze vrijwilliger heeft het beheer over de (voetbal) materialen van de club zoals ballen, tenues, coachjassen e.d. Materiaalbeheer beschikt over een eigen ruimte waar maar een zeer beperkt aantal mensen toegang toe hebben. Iets voor jou?  Kom eens praten met het bestuur!!!

 

Een hulp bij het schoonmaken.

Iedere vrijdag en maandag worden de kleedkamers uitgebreid schoongemaakt.  Dan kunnen onze voetballers en onze gasten zich in een schone kleedkamer omkleden; wel zo gastvrij! Kom jij één of beide dagen helpen om te zorgen dat alles er netjes uitziet!

 

Trainer/coach voor ons G-Team.

Het is fantastisch om deze jongens en meiden te zien voetballen en hun beleving tijdens de trainingen en wedstrijden mee te maken. Ons G-team traint tweemaal per week op maandag en woensdag en op zaterdag spelen ze een wedstrijd. En daarbij kunnen zij uw begeleiding goed gebruiken. Heeft u affiniteit met de doelgroep, dan is dit een hele mooie uitdaging en de waardering van het team zal groot zijn. 

 

Verder zijn we nog op zoek naar een vertrouwenspersoon, die tevens deel zal uitmaken van onze COR (Commissie Orde en Respect). Als een lid van de vereniging om wat voor reden dan ook het gevoel heeft nergens terecht te kunnen, dan bent u een onafhankelijk aanspreekpunt.

We beschikken over één mannelijke vertrouwenspersoon en het zou mooi zijn als we daar een vrouwelijk persoon aan kunnen toevoegen.

Ben jij die sociaal vaardige vrouw die goed kan luisteren en zo onafhankelijk mogelijk kan adviseren,  meldt je aan !!

 

Uiteraard zijn wij ook nog op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om een paar uurtjes achter de bar of in de keuken te staan van onze kantine zodat deze wat meer uren open kan zijn of bent u een klusser ?  dan kan onze accommodatie commissie u goed gebruiken voor het doen van kleine onderhoudsklusjes in ons pand of buitenaccommodatie. 

 

Onze (en dus ook jullie) ledenraad heeft ook dringend uitbreiding nodig om goed te kunnen functioneren.  De ledenraad heeft binnen onze ver

aak van controleur en adviseur van het bestuur. Ben jij een (positief) kritisch lid van onze vereniging met veel goede ideeën, kom dan eens met het bestuur of de ledenraad praten.

Geïnteresseerd, misschien nog wat vragen of vrijblijvend een keertje komen kijken? Stuur een mail naar vrijwilligers@fcalmere.com. Dan word je in contact gebracht met de juiste contactpersoon.        

NB:  in het kader van het nieuwe vrijwilligers beleid wordt er momenteel aan een pagina op de site waar vrijwilligers zich zelf op kunnen geven voor bepaalde taken die zij leuk vinden.    

Houdt onze site dus in de gaten !!

Het bestuur