FC Almere
Media Inschrijf formulier Agenda Facebook logo Instagram logo
MediaInschrijf formulier Agenda
Haal alles uit je Voetbal.nl-account terug
zaterdag 06-08-2022 - van Wedstrijdzaken

 

Ruim 1,4 miljoen voetballiefhebbers hebben een account van Voetbal.nl. Spelers, trainers, coaches, ouders, scheidsrechters, supporters. Op een gemakkelijke manier kom je zo aan alle mogelijk info over jouw favoriete voetbalteam(s). Maar haal jij wel alles uit jouw account?

Want je kunt veel meer dan alleen de programma's, standen en uitslagen bekijken. Zo kun je bijvoorbeeld je aanwezigheid aangeven, het rijschema invullen en kan de teammanager nóg meer, zoals het toevoegen van doelpuntenmakers. Maar dan moet je wel hetzelfde mailadres gebruiken dat ook bij de vereniging bekend is. 

Op deze pagina leggen we je graag de belangrijkste functies van Voetbal.nl uit, zodat jij er als liefhebber optimaal gebruik van kan maken. Voetbal.nl: ook dit seizoen jouw onmisbare

Voetbal.nl : De aftrap

Over deze items vind je alle informatie op de voetbal.nl site

Ben jij al goed gekoppeld?

Voetbal.nl is ook dit seizoen jouw onmisbare teammaat. Al heel veel amateurvoetballers kennen het gemak van de app en website, waarmee ze op eenvoudige wijze hun programma’s, standen en uitslagen kunnen bekijken. Veel bezoekers weten nog niet dat je nog veel meer kunt halen uit je Voetbal.nl-account. Om optimaal gebruik te maken van het platform, moet je wel goed gekoppeld zijn.

Hoe ben je goed gekoppeld? Als je lid bent van een voetbalvereniging, gebruik dan voor je Voetbal.nl-account het e-mailadres dat bekend is bij jouw vereniging. Als je dit e-mailadres gebruikt, kan de Voetbal.nl app jou persoonlijk informeren. Denk hierbij aan het programma, uitslagen en afgelastingen van jouw favoriete team(s).

Als je goed gekoppeld bent, dan kun je gebruik maken van handige functies binnen Voetbal.nl, zoals: