FC Almere
Media Inschrijf formulier Agenda Facebook logo
MediaInschrijf formulier Agenda
Respecteer de Kantine Medewerkers terug
woensdag 22-09-2021 - afkomstig van Bestuur

FC Almere is een voetbal vereniging met een kantine. Het bestuur, de kantinebeheerder, een aantal welwillende vrijwilligers, leden en liefhebbers werken er hard aan een inhaalslag te maken op het gebied van uiterlijk, gemak, professionaliteit en assortiment.

Dit gaat niet van de ene op de andere dag, maar iedere week een beetje beter.

Wel is het belangrijk dat leden en bezoekers zich realiseren dat wij een kantine zijn, dat betekent dat wij door de gemeente gelimiteerd zijn in onze openingstijden die gericht zijn op opening rondom aangemelde wedstrijden en trainingen. Hierdoor is een verkeerd verwachtingspatroon bij een aantal bezoekers. Dat is vervelend en leidt tot teleurgestelde bezoekers. Wij vinden dat spijtig maar dat is buiten ons beslissingsvermogen.

De kantinebeheerder doet er alles aan om te zorgen dat de kantine open is tijden de trainingen en wedstrijden, maar is ook afhankelijk van vrijwilligers.
Elke week is het een puzzel om de bezetting tijdens deze uren rond te krijgen. Hoe meer vrijwilligers zich melden, hoe meer de kantine open kan. Passend in de regels van de gemeente.

Heb je verder nog vragen dan mag je ons mailen of kom even langs tijdens de openingstijden.

Vanuit het bestuur willen we iedereen vriendelijk vragen om met respect en vriendelijkheid onze vrijwilligers te behandelen, ook als er iets is wat als minder leuk wordt ervaren.

Communicatie is alles, dus laat zeker van u horen als er iets is of als u een steentje bij wilt dragen.

Bedankt namens het bestuur, de kantinebeheerder en de vrijwilligers.