FC Almere
Media Inschrijf formulier Agenda Facebook logo
MediaInschrijf formulier Agenda
Reorganisatie TC terug
donderdag 02-09-2021 - afkomstig van Bestuur

Remco van de Wiel is voor velen een bekend gezicht en niet weg te denken bij onze vereniging. Remco traint en coördineert de World Cup Almere en Champions Leage, tevens is hij coördinator van de onderbouw en is hoofdtrainer van de JO11-1 en JO11-2.

Vanwege de vele taken, een grote toestroom van nieuwe leden in de onderbouw en de hectiek rondom het begin van het seizoen heeft Remco aangegeven dat dit te veel is.In samenspraak met Remco hebben we besloten dat Remco een stapje terug gaat nemen. Gezondheid gaat altijd voor! Wat betekend dit concreet:

Voor de World Cup en Champions League zoeken wij een trainer/coördinator.

De trainingen van de O11 worden overgenomen door Dave en Jurgen. Remco zal ik hier wel blijven helpen waar dat nodig is.Omdat het de start van het seizoen is en wij op korte termijn geen oplossing hebben zal Remco achter de schermen blijven fungeren als coördinator. Remco zal het administratieve gedeelte verzorgen. Voor het opvangen van de nieuwe kinderen zoeken wij een gastheer of gastvrouw die aan het begin van de trainingstijd kinderen kan begeleiden naar het veld en hun desbetreffende trainer. Tot dat wij deze gastheer of gastvrouw hebben gevonden zal Remco deze taak op zich blijven nemen. Dit is natuurlijk niet de ideale situatie en hopen wij dan ook op reacties van ouders die iets terug willen doen voor Remco.

Heeft u een idee en wilt u hierover sparren dan kunt u contact opnemen met het bestuur. Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger dan kan dit via vrijwiligers@fcalmere.com