FC Almere
Media Inschrijf formulier Agenda Facebook logo
MediaInschrijf formulier Agenda
Even voorstellen: Arno van As terug
vrijdag 20-08-2021 - afkomstig van Bestuur

Ik ben Arno van As, getrouwd met Awa en vader van 2 zoons, Tijan (11) en Sanna (8). Ik woon in Almere Buiten sinds 2009. In het dagelijkse leven ben ik Uitvoerder Verkeerstechniek bij Heijmans Wegspecialismen. Verantwoordelijk voor diverse verkeerskundige projecten, tijdelijke verkeersmaatregelen bij wegwerkzaamheden, voorbereiding, uitvoering en financiële afhandeling.. Binnenkort mijn 25-jarig jubileum :-)

In 2017 kwam ik in aanraking met het Almeerse voetbal toen Tijan ging voetballen bij Sporting Almere. Al snel voelde ik me geroepen meer te doen voor de club, en dat resulteerde dat ik uiteindelijk wedstrijdsecretaris werd, alsmede teammanager, en daarnaast ook beheer en vele andere taken vervulde. Als vrijwilliger werkte ik ook mee aan de Holland Cup, tot ik benaderd werd om de Coördinatie voor Sporting Almere op me te nemen. Dat was een mooie uitdaging tot Covid-19 roet in het eten gooide en het toernooi gecanceld werd. Tot 2x toe. In 2021 nam ik afscheid van Sporting Almere, na 5 jaar waarin ik heel veel heb geleerd, met fantastische trainers heb samengewerkt, lief en leed gedeeld met fijne collega’s, en noodzakelijke collega’s. Ik ben en blijf Sporting Almere erkentelijk voor de kansen die zij mij gaven!

Inmiddels waren er gesprekken op gang gekomen met leden en vrijwilligers van FC Almere, na de vraag of ik hen van dienst kon zijn. Deze gesprekken, naderhand ook met het nieuwe bestuur waren prettig en over en weer was er een klik. De club “voelde” goed. Inmiddels zijn het bestuur en ik overeengekomen dat ik de Commissie Wedstrijdzaken, Scheidsrechterzaken en Accommodatie-beheer (WSA) mag gaan leiden. Inmiddels heb ik daar al enkele vrijwilligers voor benaderd. Vooral dat laatste is ook voor mij nieuw, maar ga met goede moed ook deze uitdaging aan. Daarnaast pak ik ook de Coördinatie van de Holland Cup weer op, nu voor FC Almere. Ik hou van een directe aanpak en verwacht nakomen van afspraken, maar ben daarentegen ook zeer flexibel en staat altijd open voor overleg, samenspraak en samenwerking. Ik ondersteun de visie en beleid van het bestuur en wil deze ook als zodanig uitdragen: FC Almere op weg naar professionalisering en van de club een club voor iedereen maken !! Ik heb er zin in om aan de slag te gaan.

Arno van As, Voorzitter Commissie Wedstrijdzaken, Scheidsrechterzaken en Accomodatiebeheer