FC Almere
Media Inschrijf formulier Contactformulier RIVM registratie Agenda Facebook logo
MediaInschrijf formulier ContactformulierRIVM registratie Agenda
Teammanagers terug
maandag 07-09-2020 - afkomstig van Wedstrijdzaken

In Sportlink Club worden de teamindelingen vastgelegd en wordt de spelersopgaaf standaard in de KNVB wedstrijdzaken app overgenomen vanuit de teamindeling in Sportlink Club. Nu is het mogelijk om via de app wijzigen door te voeren in de spelersopgaaf gericht op de situatie van de huidige wedstrijd. Indien er wijzigingen zijn in de teamindeling die alle komende wedstrijden betreffen kunnen deze via Sportlink Club worden doorgegeven. Voorbeelden hiervan zijn als het vaste rugnummer wijzigt, als een speler langdurig geblesseerd is, als er een nieuw staflid bij het team komt. 

Teammanager

Het is mogelijk om een teamlid de staffunctie teammanager te geven, zodat deze persoon in de app wijzigingen aan de teamindeling kan doen. Deze functie kan je via Sportlink Club toekennen aan de gewenste persoon. Deze functie valt onder de rol Overige Staf.

Als deze functie is toegekend zal in het menu een extra optie verschijnen, genaamd Teammanager. Het kan tot maximaal een dag duren voordat deze functionaliteit zichtbaar wordt. Het is ook mogelijk om uit te loggen en weer in te loggen om deze direct te activeren.Ik ben teammanager.pdf