FC Almere
Media Inschrijf formulier Contactformulier RIVM registratie Agenda Facebook logo
MediaInschrijf formulier ContactformulierRIVM registratie Agenda
Corona Maatregelen FCA versie 2 terug
donderdag 08-10-2020 - afkomstig van Bestuur

  Gebruik de registratie regels en meld je aan als bezoeker op ons Park

COVID19 PROTOCOL FC ALMERE 2020-21 vs 2.0

De CORONA maatregelen binnen de sport zijn vervelend en veranderen steeds. Wij willen kunnen blijven voetballen en dat kunnen we alleen zonder CORONA uitbraak binnen FC Almere.

Hierdoor hebben wij een protocol opgesteld. We vragen iedereen, hoe vervelend het ook is, het protocol te volgen en na te leven zodat de kans op besmetting binnen FC Almere zo klein mogelijk blijft.

Dit protocol is samengesteld binnen de richtlijnen van de gemeente, RIVM, KNVB en NOC NSF. Omdat de maatregelen veranderen kan het protocol bijgesteld worden binnen het lopende seizoen.

Algemene regels :

 

Op de Club

Op het veld

Kleedkamer

Trainingen

 

Thuiswedstrijden

Teams

 

Verzorging & EHBO

 

 

 

Als er een speler of trainer ziek is blijft het hele team inclusief trainer thuis tot de uitslag bekend is. In geval van een positieve corona test handelen wij conform de richtlijnen van het RIVM. Bij een negatieve uitslag mag het gehele team weer deelnemen aan trainingen en wedstrijden.

Registratie plicht

 

Voordat je op het terrein van FC Almere komt dien je jezelf aan te melden. Dit kan via een QR code of via een formulier. Deze gegevens zullen uitsluitend worden gebruikt voor bron- en contact onderzoek van de GGD en na 3 weken worden deze gegevens vernietigd. Kantine Voor de kantine van FC Almere geldt een registratieplicht. Er liggen bij de ingang registratieformulieren en u kunt zich aanmelden via de QR code. Om de kantine in te gaan dient er gebruik te worden van de aangewezen ingang. Hier volgt u de route en kunt u uw versnapering bestellen. Vervolgens volgt u weer de aangewezen route totdat u buiten staat.

Voor vragen over het CORONA beleid raadpleeg onze website, download de FC Almere app of stuur u vraag naar onze secretaris via secretariaat@FCAlmere.com .

 

 

 

 

Bestuur FC Almere Bijlagen:

  1. Protocol Pers
  2. Protocol teambegeleiding
  3. Protocol standaard elftallen

 

 

 

 

Helaas zijn wij allen getroffen door de nieuwe maatregelen om het COVID 19 virus terug te dringen. Wij als FC Almere hebben voor de medewerkers van de pers dit protocol opgesteld waar een ieder zich aan dient te houden.

Wie zijn er welkom:

Persmedewerkers dienen zich vooraf aan te melden via voorzitter@fcalmere.com Regels toegang gebouw:

Op het natuurgrasveld veld 1:

Zichtbaar:

Na de wedstrijd:

Bij vraagstukken die niet zijn opgenomen in dit protocol zal het bestuur de uiteindelijke beslissing nemen.

 

 

Het bestuur.

 

Almere hebben voor de teambegeleiding dit protocol opgesteld waar een ieder zich aan dient te houden. Wie zijn er welkom:

 

Op het natuurgrasveld:

 

Na de wedstrijd:

 

 

 

Bij vraagstukken die niet zijn opgenomen in dit protocol zal het bestuur de uiteindelijke beslissing nemen. Het bestuur.

 

Almere hebben voor de standaard elftallen dit protocol opgesteld waar een ieder zich aan dient te houden. Wie zijn er welkom:

 

 

Bestuursleden van de bezoekende vereniging dienen zich vooraf aan te melden via voorzitter@fcalmere.com het bestuur van FC Almere zal dan een beslissing nemen.

Regels toegang gebouw:

 

Op het natuurgrasveld veld 1:

 

Na de wedstrijd:

Bij vraagstukken die niet zijn opgenomen in dit protocol zal het bestuur de uiteindelijke beslissing nemen.

Het bestuur.COVID19 PROTOCOL FC ALMERE 2020_vs_2.0.pdf