FC Almere
Media Bericht Agenda Wordt lid! Word vrijwilliger! Facebook logo
MediaBerichtAgenda Word vrijwilliger!Wordt lid!
Van FC Almere naar Manchester United terug
woensdag 28-08-2019 - afkomstig van Algemene zaken

Laatste nieuws Kamp Hoogewerf bij Manchester United door Fion Helderman Dillon is vrijdag 28 juni 2019 vertrokken naar Engeland, alwaar hij zich moest melden Op Old Trafford.

De vlucht verliep rustig en hij was totaal niet zenuwachtig. Sterker nog, hij had er ontzettend veel zin in het nieuwe avontuur. Op zaterdag hebben alle personen van de familie de stad bezocht, hebben uitgebreid gegeten en de sfeer was prima. Ook hebben zij het voetbal museum bezocht.Het was een echte familiedag, waarbij ze de volgende dag Dillon daar moesten achterlaten.

Op zondag was dan de spelersbijeenkomst. Deze groep bestaat uit 27 spelers. Het was erg gezellig maar er viel wel wat op. De spelers die al bij M.U. zaten, keken toch wel tegen Dillon op en waren volgens vader Peter wel een beetje bang voor hem. Goh, hoe zou dat nou komen. Zij hebben natuurlijk al gezien op video beelden en gehoord van de scouts wat voor een speler het is, dus moesten ze wel waken voor hun eigen plek. Tsja, als je al bang bent voor je plek voor een misschien wel veel betere speler, dan moet je je inderdaad zorgen gaan maken waar dat aan ligt.

Na een week van testen en lichte training, gingen ze de week daarna naar het buitenland. Teambuilding was het motto. Daarom was er ook een survival gepland en de groep had zich uitstekend vermaakt. Ook met Dillon, want hij was het die sommige spelers op sleeptouw moest nemen om niet achterop te geraken. Zo’n sterke en volwassen jongen is het nu al.