FC Almere
Media Contactformulier Agenda Facebook logo
MediaContactformulierAgenda Word vrijwilliger!Wordt lid!
Contributie 2019/20 terug
vrijdag 12-07-2019 - afkomstig van Bestuur

Belangrijke Informatie voor alle leden.


De eerste facturen voor het nieuwe seizoen zijn verzonden. Voorgaande jaren waren wij, rond deze tijd, vaak al in bezit van de toegewezen bedragen door het Jeugdsportfonds. Echter, voor dit seizoen, hebben wij er nog geen één ontvangen. Mocht u gebruik maken van het JSF, stuur dan via Clubcollect, een bericht dat u in afwachting bent van het JSF. Wanneer wij vervolgens de toewijzing ontvangen, wordt het bedrag dat het JSF vergoed in mindering gebracht op uw factuur. Na deze correctie ontvangt u van Clubcollect, een bericht dat de correctie heeft plaats gevonden. Mocht er dan nog een bedrag overblijven dan dient u dit zelf te betalen. 

Alle vragen over facturen worden alleen in behandeling genomen, wanneer wij deze via Clubcollect ontvangen. Mailen naar iemand binnen de club heeft dus geen zin! 

Bij het niet tijdig betalen van de factuur komt er bij de eerste herinnering 5 euro administratiekosten bij en bij de 2e herinnering 10 euro administratiekosten. Wanneer er, na het versturen van de 2e herinnering, nog steeds niet betaald wordt, word alles uit handen gegeven aan het incassobureau. U bent er zelf verantwoordelijk voor dat het juiste mail-adres bekend is bij de club!!

Mocht u 15 juli nog geen mail hebben gehad van Clubcollect (check ook even uw spam!), mail dan naar a.huis@fcalmere.com  Houdt u er ook rekening mee dat vaak het mailadres van uw kind bekend is bij de club ivm de KNVB-app. Mocht u willen dat de factuur naar u verstuurd wordt, laten dit dan even weten via Clubcollect. 

De vrijwilligersbijdrage moet net zoals afgelopen seizoen, eerst betaald worden en deze wordt (indien van toepassing) een het einde van het seizoen terugbetaald. Geen uitzonderingen mogelijk!!

Met vriendelijke groet,
FC Almere
Financieel Team