Agenda Direct lid worden Word vrijwilliger! Facebook logo
FC Almere
Agenda Word vrijwilliger!Direct lid worden
Nieuwe Voorzitter(s) bekend. terug
maandag 28-05-2018

Beste Leden van FC Almere,

Zoals reeds eerder door Edo gemeld stopt hij als voorzitter van FC Almere na dit seizoen. Naar aanleiding van de procedure omtrent zijn opvolging zijn wij verheugd om jullie te kunnen informeren dat we de functie van voorzitter opnieuw hebben kunnen invullen.
Er zijn 2 mannen bereid gevonden deze taak op zich te nemen en wel in de personen van Edward van der Weij (voorzitter) en Remco Fens (2e voorzitter).

Naar aanleiding van de gevoerde gespreken hebben wij er het volste vertrouwen in dat we met Edward en Remco twee ervaren en enthousiaste voorzitters krijgen, en daarmee een goede basis voor de invulling van de voorzitters-rol binnen het FC Almere bestuur hebben gelegd. In de loop van de tijd zal de rolverdeling verder vorm krijgen.
De overdracht van Edo naar Edward en Remco is begonnen en zal na de invulling van enkele praktische zaken worden afgerond. Edward en Remco zullen op korte termijn nog nader met onze Leden communiceren. Wij wensen hen alle succes én plezier in de rol van voorzitter en roepen jullie hierbij graag op om hen te helpen daar waar jullie dat kunnen.

Wij vertrouwen erop jullie volledig en naar tevredenheid te hebben geïnformeerd.

Met hartelijke én sportieve groet,

LedenRaad FC Almere