FC Almere
FCA in de media Agenda Direct lid worden Word vrijwilliger! Facebook logo
FCA in de mediaAgenda Word vrijwilliger!Direct lid worden
De Ledenraad nieuws terug
maandag 16-07-2018

 

 

 

De laatste oproep voor nieuwe leden van de ledenraad heeft geleid tot 2 nieuwe leden van de ledenraad. Lia Kroon, bij veel leden bekend van het al jarenlang “bemannen”  van de EHBO post en Franklin Timmers al vele  jaren lid van FC Almere en speler van de Zondag 3.

Door hun aanmelding bestaat de ledenraad ondertussen uit 7 leden. Om de ledenraad conform de statuten te laten functioneren zijn wij op zoek naar nog minimaal 2 leden. Wie mogen we voor deze “taak” noteren? Zie voor meer details onderstaand de oorspronkelijke oproep!

 

Beste Leden,
Wij zijn allen lid van de vereniging FC Almere. Een vereniging, bedoeld om mensen met elkaar te verenigen. Bij ons met als doelen: sport, ontspanning, beweging, samenzijn. We zetten ons elke week weer volledig in om “onze” club te helpen, met vervoer, met aanmoedigingen aan de jongens en meisjes, met hulp in de kantine, met vlaggen, met scheidsrechter spelen en zo nog veel meer dingen. Samen doen we dit. Samen maken we een verschil.
En toch gebeuren er soms dingen die niet goed zijn. Die veranderen moeten. Wat dan wel moet gebeuren is dat het bekend wordt. Soms is het iets kleins, soms iets groots. Maar als we samen naar de oplossingen zoeken, komen we er wel uit.
Hiervoor is de ledenraad. Om alle leden bij te staan met allerlei oplossingen voor zaken die niet goed of niet goed genoeg gaan. De ledenraad adviseert het bestuur uit naam van de leden en controleert of het bestuur goed in het belang van de leden handelt. Deze ledenraad heeft nieuw bloed nodig. Een aantal leden van de ledenraad zal de ledenraad verlaten aangezien hun termijn is verlopen. En dat is goed. Nieuwe ideeen, nieuwe inzichten zal de ledenraad goed doen.

Bent u enthousiast geworden? Wilt u eens wat meer weten over de ledenraad en wat we doen? Overweegt u om plaats te nemen in de raad? Echt vreselijk veel tijd bent u hiermee niet kwijt. Minimaal 4 keer per jaar vergaderen en als een situatie daarom vraagt.

Indien u een email zend naar de ledenraad op  Email ledenraad nemen wij contact met u op.
We bespreken dan wat de bedoeling is zodat u kunt overwegen kandidaat te worden.
We horen graag van u.
Met vriendelijke groeten, Ledenraad FC Almere