Sportpark De Marken 81355 ES Almere

BestuurNieuwsMeld je aan bij de ledenraad

1 november 2023

Beste leden en supporters van FC Almere,

De club groeit, we worden zo langzamerhand een club met bijna 1000 leden. Dat betekent dat we ook steeds meer moeten regelen voor iedereen. Voor alle leden in het bijzonder. Een belangrijke taak is hier weggelegd voor de ledenraad. De ledenraad is een zeer belangrijk orgaan binnen de vereniging en vertegenwoordigd de leden. De ledenraad controleert en adviseert het bestuur en beslist o.a. over belangrijke zaken als de begroting en het jaarlijks contributie voorstel. Daarnaast benoemd de ledenraad het dagelijks bestuur van de vereniging te weten de voorzitter, de penningmeester en de secretaris.

Meld je aan
Wil jij de komende 3 jaar meedenken en meebeslissen over deze en vele andere zaken? Dan wil de ledenraad jou graag uitnodigen! De ledenraad is op zoek naar 3 of meer nieuwe leden als aanvulling op de bestaande ledenraad die momenteel bestaat uit 6 leden. Alle volwassen leden van FC Almere en ouders/wettelijke vertegenwoordigers van jeugdleden kunnen zich kandidaat stellen.

De procedure voor het aanmelden van de ledenraad werkt als volgt:

  1. Stuur voor 13 november een mail met je motivatie en korte CV (incl. persoonsgegevens) naar ledenraad@fcalmere.com t.a.v. Gerrit Gortzak.
  2. Van 13 november t/m 26 november staan alle aanmeldingen op de website. Dit is een verplichting vanuit de statuten. Alle leden worden gevraagd te stemmen op de kandidaten.
  3. Na 26 november worden de leden met de meeste stemmen bekend gemaakt.

Wil je meer weten over de inhoud van de taken van de ledenraad? Kijk dan even in de statuten die op de website staan in artikel 16, 17 en 18: https://fcalmere.com/wp-content/uploads/2023/07/statuten-fc-almere.pdf

Of stel je vragen aan één van de huidige leden https://fcalmere.com/de-club/ledenraad/

 

De Ledenraad

Wil je lid worden van FC Almere?

FC Almere 2024 © Alle rechten voorbehouden.