Sportpark De Marken 81355 ES Almere

G voetbalNieuwsVoetbalWedstrijdverslagenG team pakt volle winst in eerste thuisduel

1 oktober 2023

Het G team van FC Almere heeft haar eerste thuiswedstrijd van het seizoen met 5-2 gewonnen van SDO uit Bussum.

De verzameltijd voor de toppers van het G team was 09:15 uur. Er kwamen 8 spelers opdagen. Eén speler had de avond ervoor een feestje en die werd pas wakker na 40 keer bellen van zijn teamgenoten. Eindelijk 09:50 uur was ook de reserve speler daar. De tegenstander was inmiddels ook gearriveerd. SDO uit Bussem. Een super leuk en enthousiast team.

De wedstrijd begint. Alles gaat gelijk op maar dan gebeurt het we komen 1-0 voor. Het G team viert dit uitzinnig.
Helaas binnen 5 minuten staat het al weer 1-1. SDO maakt een mooi doelpunt. Onze keeper Jahmaro kan de bal helaas niet uit het netje houden. SDO schoot de bal en via het been van een van de verdedigers achter de keeper.

Fc Almere laat het er niet bij zitten en uit eindelijk is het 2-2 als we gaan rusten.

De tweede helft begint en SDO is steeds in de aanval en speelt de bal goed rond. Ze maken zelfs een doelpunt dat wordt afgekeurd door de scheidsrechter omdat de bal over de verlaagde doellat ging.
FC Almere zette aan en via Djoel kwam er een voorzet en werd het 3-2. SDO ging meer en meer aanvallen waardoor er steeds meer ruimte ontstond achter de verdediging van SDO.

Opeens verschijnt de hoofdtrainer Sandor van de zaterdag 1 langs de lijn om de mannen en dames aan te moedigen met in zijn kielzog de vaste grensrechter. FC Almere kreeg vleugels en begonnen steeds beter te voetballen en maakten dan ook de 4-2.
Na nog een mooie aanval maakte Djoel zijn eerste competitie doelpunt 5-2. Dit werd dan ook uitzinnig gevierd.

Einde wedstrijd en de trainer is trots op de mannen en dames.

Remco Fens

 

Wil je lid worden van FC Almere?

FC Almere 2024 © Alle rechten voorbehouden.