Sportpark De Marken 81355 ES Almere

G voetbalNieuwsVoetbalWedstrijdverslagenG Team blijft steken op gelijkspel tegen Only Friends

16 oktober 2023

08:45 verzamelen op de enigzins verlaten parkeerplaats.

Normaliter is de parkeerplaats te klein voor alle enthousiaste ouders die hun kids naar het voetbal komen brengen. Na het wachten op een van de spelers die in een verkeerde bus was gestapt vertrekken we naar Only Friends aan de Beemsterstaat te Amsterdam. Het complex voor aangepast sporten van Amsterdam, het complex waar veel mogelijk is en het complex van het momenteel betere Ajax. De mannen en dames zijn zenuwachtig maar positief ingesteld. De warming up gaat prima.

Maar dan opeens gaat er een knop om we moeten voetballen en het is pas 10:00 uur??? De wedstrijd begint en een ieder staat op een plekje in het veld. Voor de een de beoogde plek voor de ander een plek voor het team. Pas laat in de eerste helft komt het G team op voorsprong na een doelpunt van Perry. Heel spijtig maakt Only Friends heel snel de 1- 1.

De rust valt.

Ik als trainer geef ze allemaal een compliment dat ze hun best doen. Maar geef ze wel mee “speel als een team”. De tweede helft begint FC Almere heeft het zwaar maar komt toch op de 1-2 voorsprong door weer een mooi doelpunt van Perry. Het duurt even maar uiteindelijk schiet een speler van Only Friends hard op Jahmaro de keeper. Jahmaro staat er klaar voor maar Perry wil de bal voor.zijn keeper wegschieten. Door het effect dat aan de bal zit gaat deze helaas tussen de palen 2-2. FC Almere doet er alles aan om nog een doelpunt te maken maar helaas door de scheidsrechter komt hier een einde aan.

De wedstrijd is afgelopen 2-2 en een trainer die echt trots is. Het is ontzettend moeilijk om te voetballen zo vroeg in de ochtend. Op naar volgende week een leuke thuiswedstrijd.

Zorgt u ook dat u komt kijken bij het G team van FC Almere? We kunnen alle steun gebruiken voor de aankomende bekerwedstrijd! Daarna kunt u gelijk onze dames van de VR1 aanmoedigen.

 

De trainer
Remco

 

Wil je lid worden van FC Almere?

FC Almere 2024 © Alle rechten voorbehouden.