Sportpark De Marken 81355 ES Almere

HomeDe ClubVrijwilligersVrijwilligersfunctiesFunctieomschrijving Ledenadministratie

Ledenadministratie

Voetbalverenigingen dienen voor iedereen die een voetballende of bestuurlijke functie bekleedt bij de club, een lidmaatschap van de KNVB aan te vragen.

Dat houdt in dat niet alleen spelende en niet-spelende leden lid van de KNVB moeten zijn, maar ook personen die betrokken zijn bij andere voetbalactiviteiten (trainers, leiders, assistent-trainers en verzorgers) of in een leidinggevende rol actief zijn (bestuurslid, commissielid, coördinator en wedstrijdsecretaris).

Sportlink Club

De KNVB gebruikt voor de ledenadministratie het pakket van Sportlink Club, zie hieronder. De vereniging geeft nieuwe leden zelf op via Sportlink Clubapplicatie. Ook de wijzigingen van de persoonsgegevens regelt de club zelf via dit systeem. Voor het inschrijven van leden van zestien jaar en ouder is een identiteitsbewijs nodig. Bij goedkeuring wordt voor het lid een digitale spelerspas aangemaakt en krijgt hij of zij een relatienummer toegewezen.

Vrijwilliger ledenadministratie

Taken

Verzorgt nieuwe inschrijvingen, wijzigingen en afmeldingen/overschrijvingen van leden en andere   verenigingsfunctionarissen bij de KNVB en in de verenigingsdatabase
Zorgt voor interne communicatie naar de secretaris, penningmeester en de bestuursleden heren, dames en jeugd aangaande nieuwe inschrijvingen, aanmeldingen en afmeldingen/overschrijvingen.

laatst bewerkt augustus 2020
Opleiding voor sportlink en de fca administratie vereist.

Tijd besteding

Iedere donderdag spreekuur voor leden
continu verwerken van alle ledenmutaties gedurende het seizoen
regelmatig overleg met andere commissies en rapportage aan het bestuur

Ben je geinteresseerd meld je aan via : vrijwiligers@fcalmere.com

Wil je lid worden van FC Almere?

FC Almere 2024 © Alle rechten voorbehouden.