Sportpark De Marken 81355 ES Almere

HomeDe ClubLedenraadVerkiezing ledenraad

Verkiezing ledenraad

Beste leden en supporters van FC Almere,

onlangs hebben wij jullie per e-mail opgeroepen om je kandidaat te stellen voor onze ledenraad. Inmiddels is de aanmeldingsperiode gesloten en hebben zich naar aanleiding van deze oproep de volgende kandidaten aangemeld:

  • Age-Rint Wielenga
  • Arnout Ike
  • Robin Weesie

Een ieder van de kandidaten stelt zich hieronder graag aan je voor.

https://fcalmere.com/wp-content/uploads/2023/11/Age-Rint-1.jpg

KandidaatAge-Rint Wielenga

Beste Leden,

Mijn naam is Age-Rint Wielenga en hierbij stel ik mij graag beschikbaar voor de Ledenraad van FC Almere.

Hierbij stel ik mij even aan jullie voor, zodat jullie een beter beeld van mij kunnen krijgen.

Samen met mijn vrouw Nadine en dochter Noor woon ik inmiddels alweer zo'n vijftien jaar met veel plezier in Almere Haven.Tot aan mijn studententijd heb ik zelf ook altijd fanatiek gevoetbald in Friesland, waar ik vandaan kom.

Hoe mooi is het dat ik nu mijn liefde voor de voetbalsport kan delen en overbrengen aan mijn dochter Noor, die nu voor haar derde seizoen voetbalt bij FC Almere en speelt in het team van MO15-1.

Als betrokken voetbalvader loop ik dus nu al een tiijdje mee op de club en daardoor krijg ik ook steeds meer gevoel bij de vereniging.
Het is een prachtige club waar jong en oud met veel plezier voetbalt en die naar mijn idee ook nog veel potentie heeft om te groeien.
Daarnaast vind ik het belangrijk dat de wensen en behoeften van leden van FC Almere goed vertegenwoordigd worden en dat de belangen zo goed mogelijk behartigd worden. Daarom wil ik daar graag mijn steentje aan bij dragen door zitting te nemen in deze ledenraad.

Mocht je vragen aan mij hebben, dan kan je mij altijd even aanspreken op de club.

Hartelijke groet,

Age-Rint Wielenga
https://fcalmere.com/wp-content/uploads/2023/11/Arnout.jpg

KandidaatArnout Ike

Beste Leden,

de club FC Almere ligt mij na aan het hart en ook al trap ik niet meer zelf tegen een balletje, ik wil heel graag mijn steentje bijdragen en de club met deze vele fijne mensen helpen.

Achter de bar staan vind ik af en toe leuk, maar graag zou ik nu ook willen aanschuiven bij de ledenraad en meedenken en helpen naar goede oplossingen. Ik kan goed luisteren en heb daarnaast veel ervaring in het verenigingsleven,

Met vriendelijke groet,
Arnout Ike
https://fcalmere.com/wp-content/uploads/2023/11/fca.png

KandidaatRobin Weesie

Beste Leden,

Graag wil ik mij verkiesbaar stellen als nieuw lid voor de ledenraad.

De club is voor mij een belangrijke vereniging aangezien ik al een aantal jaren met veel plezier hier voetbal. Naast het lid zijn vind ik het nu ook tijd om wat terug te doen voor de vereniging.
Daarbij denk ik dat het goed is dat er verder gebouwd wordt aan de club zodat ook in de toekomst FC Almere een club is waar men graag komt om te voetballen en voor een gezellig samenkomen.

Ik heb de afgelopen 3 jaar in het bestuur gezeten van atletiekvereniging Almere '81 waarvan 2,5 jaar als interim-voorzitter en denk dat ik vanuit mijn ervaring een goede bijdrage kan leveren aan FC Almere.

Met vriendelijke groet,
Robin Weesie

Er kan niet meer gestemd worden

Op welke kandidaat wil je jouw stem uibrengen?

Wil je lid worden van FC Almere?

FC Almere 2024 © Alle rechten voorbehouden.