FC Almere
Grote Clubactie 2023

Beste leden en supporters van FC Almere,

Ook dit jaar verkopen wij weer loten met de Grote Clubactie.

De vereniging zet samen de schouders eronder! We hopen op een mooie opbrengst want we willen iets heel gaafs voor jullie creëren op het sportpark van FC Almere! Denk bijvoorbeeld aan het opknappen van de voetbalbak of het aanleggen van een speelplaats.

De landelijke clubactie is gestart en jullie kunnen loten kopen en verkopen tot 13 november.

Hoe werkt het?
Een lot kost € 3,-. Hiervan gaat 80% (€ 2,40 per lot) direct naar onze clubkas. Dus verkoop jij 10 loten? Dan levert dat de club 24,- op!

Deel de QR code via Whatsapp en Social media met al je vrienden, familie en bijvoorbeeld je buren. En laat ze kans maken op fantastische prijzen waaronder een auto en een droomvakantie!

De trekking vindt plaats op dinsdag 28 november. Op woensdag 29 november volgt de bekendmaking van de trekkingsuitslag.

Dit jaar hopen we op een heel mooi bedrag voor onze club waardoor wij jullie een nog mooier sportpark kunnen geven!

ALLES OP EEN RIJ

ONS DOEL

Goed dat jij loten voor onze vereniging gaat verkopen! Dit jaar sparen wij voor het creëren van een gave speelaccommodatie of bijvoorbeeld een nieuwe voetbalbak! Hiervoor hopen wij op een totaal bedrag van 2000,- te komen. Maar meer zou natuurlijk nog mooier zijn.

ZO VERKOOP JE LOTEN

Zaterdag 23 september start de Grote Clubactie en mag je loten verkopen. Dit kan door het delen van de QR code via Whatsapp of Social media met vrienden, familie of bijvoorbeeld je buren. De kopers scannen dan de QR-code en zij maken daardoor kans op prachtige prijzen!

Een lot kost € 3,- en 80% gaat naar onze club.

TREKKINGSUITSLAG EN BEKENDMAKING

Tot maandag 13 november kun je zoveel loten verkopen als je wilt. Op dinsdag 28 november is de trekking van de grote Clubactie. De dag erna, op woensdag 29 november is de bekendmaking van de winnaars.

Met een Superlot ter waarde van € 150,- verkoop je 50 loten ineens. Ook hier gaat 80% naar jullie clubkas. Dat is € 120,- per verkocht Superlot.

Alvast bedankt voor jouw inzet en we wensen je veel succes en plezier!

 

Namens de evenementencommissie FC Almere,

Annemieke de Vos

Merlin van Breda

Uitschrijven   |   Beheer je abonnement   |   Bekijk online
FC Almere
Sportpark de Marken 8, 1355 ES Almere
Copyright 2023
facebook  linkedin  instagram