FC Almere
FC Almere nieuws aanvullend december 2023

Beste leden en supporters van FC Almere,

Hierbij ontvangen jullie een korte tussentijdse nieuwsbrief van FC Almere. In deze nieuwsbrief ondermeer informatie over de vacature van penningmeester, openstaande facturen, de trekkingsuitslag van de Grote Clubactie, kerstklaverjassen en de kerstborrel.

1. Ben of ken jij onze nieuwe penningmeester?

Wij hebben jullie hulp nodig bij de zoektocht naar een nieuwe penningmeester! Deze rol binnen de club is essentieel en zeer noodzakelijk. De penningmeester houdt zich bezig met alle financiële zaken van de club en is samen met de secretaris en voorzitter bezig met het besturen van FC Almere.

Op dit moment zijn we op de achtergrond nog bezig met het afronden van de voorgaande seizoenen maar ook het lopende seizoen en niet te vergeten de toekomstige seizoenen verdienen de volledige aandacht.

Ben jij of ken jij iemand die dit zou willen doen? Lees de vacature dan even door en stuur bij interesse een berichtje naar ledenraad@fcalmere.com.

Zien we je snel?

 

2. Openstaande facturen

We zijn halverwege het seizoen en helaas hebben wij moeten constateren dat er nog veel leden zijn met openstaande facturen.

Deze facturen kunnen o.a. betrekking hebben op:

  • contributie
  • inschrijfgeld
  • selectiebijdrage
  • boetes vanuit de KNVB

Daarom willen wij jullie via deze weg vragen om allemaal goed te controleren of je alles betaald hebt.

Twijfel je hierover, stuur dan een e-mail naar penningmeester@fcalmere.com met de volledige naam van het lid waar het omgaat.

Leden die ná de winterstop niet hebben betaald of een regeling hebben getroffen met de (interim) penningmeester krijgen, ongeacht het team waarin het lid speelt, een blokkade achter hun naam en mogen dan geen trainingen bijwonen of wedstrijden spelen. Bij een blokkade blijft een betalingsverplichting van kracht.

De blokkade wordt pas weer verwijdert na betaling van de openstaande factuur.

3. Trekkingsuitslag Grote Clubactie

Wie vallen er in de prijzen?

Onder toeziend oog van de notaris heeft de trekking van de Grote Clubactie plaatsgevonden.

Vanaf deze week staat de Grote Clubactie lotchecker live. Iedereen die een lot heeft gekocht via FC Almere kan het lotnummer controleren via de lotchecker.

Grote Clubactie Lotchecker

4. Kerstklaverjassen en kerstborrel

Op de valreep hebben we goed nieuws voor de geplande evenementen kerstklaverjassen en de kerstborrel. De gemeente heeft vandaag een hernieuwde alcoholvergunning verstrekt. De bar mag dus weer open en we kunnen weer genieten van een alcoholische versnapering in de kantine.

Voor de duidelijkheid, de kerstborrel gaat dus defintief door.

5. Slotwoord

Wij wensen jullie hierbij nogmaals allemaal fijne feestdagen en een gezond 2024 toe.

 

Met sportieve groet,

Team FC Almere

Sponsor FC Almere gratis!
Koop je wel eens iets online? Vergeet dan volgende keer niet om eerst 
www.sponsorkliks.com te bezoeken. 
Je betaalt hetzelfde en FC Almere ontvangt een commissie bij elke transactie via SponsorKliks. Je sponsort dus gratis! Weten hoe het werkt of de bijbehorende app installeren?

Uitschrijven   |   Beheer je abonnement   |   Bekijk online
FC Almere
Sportpark de Marken 8, 1355 ES Almere
Copyright 2023
facebook  linkedin  instagram